Palvelut

Klassinen hieronta

Klassinen hieronta on lihaksia muokkaavaa ja rentouttavaa hierontaa, joka soveltuu niin stressiä lievittävään syvään rentoutushetkeen kuin lihaskireyksien ja kipujen hoitoon. Klassisessa hieronnassa tyypillisiä otteita ovat kevyet ja syvät sivelyt, hankausotteet, taputukset ja täristykset.

Urheiluhieronta

Urheiluhieronta on lihaskudosta ja -kalvoja venyttävää ja muokkaavaa hierontaa, jossa käytetään klassisen hieronnan otteiden lisäksi tarpeen mukaan hermostoa ärsyttäviä tai palauttavia otteita, kitkahierontaa ja poikittaisotteita sekä passiivisia venytyksiä ja lihasenergiatekniikkaa.

Niska-hartiaseudun tehohoito

Perusteellinen niskan, hartioiden ja rintalihasten käsittely klassisilla- ja urheiluhierontaotteilla sekä passiivisilla venytyksillä ja lihasenergiatekniikalla. Hoidossa käytetään Frantsilan laadukasta yrteistä ja kasveista uutettua ja eteerisiä öljyjä sisältävää kipuöljyä.

Niska-, pää- ja kasvohieronta

Hermostoa rauhoittava ja jännittyneitä lihaksia hemmotteleva hieronta, jossa käytetään ihoa pehmentävää ja antibakteerista jojobaöljyä. Hoitoon suositellaan tulemaan ilman ihomeikkiä.


HIERONTA- & HYVINVOINTISTUDIO KAJO
Vänrikki Stoolin katu 3 B 20 (hoitohuone)/1 D 36 (odotustila), 00100 Helsinki
+358 40 6705203   |   kajo.hyvinvointi@gmail.com


 
 
Kaikki oikeudet pidätetään 2023. 
Luo kotisivut ilmaiseksi!