Tietoa yrityksestä

Hieronta- & hyvinvointistudio Kajo on perustettu vuoden 2022 kesällä ja sen takaa löytyy Iida, -22 keväällä Helsingin Hieronta-akatemiasta valmistunut koulutettu hieroja.

Olen aina ollut kiinnostunut hyvinvoinnin eri osa-alueista, ja lisäksi taiteet ja tieteet sekä pehmeät ja ekologiset arvot ovat minulle tärkeitä. Hierojana yhdistän tutkitun tiedon ja jatkuvaan kouluttautumiseen perustuvan anatomiaopin läsnäolevaan, hoitavaan ja lempeään lähestymistapaan erilaisia tekniikoita tarpeen mukaan hyödyntäen. Hoitooni on jokainen tervetullut oli tavoitteena sitten totaalirentoutuminen, vaivan hoito tai suoritukseen valmistautuminen/siitä palautuminen.

Hierojakoulutukseni lisäksi olen taustaltani kiinan kielen kandidaatti, ja sittemmin opiskellut myös fyysistä teatteria sekä musiikkia. Taidetta voi yrityksessäni bongailla tulevaisuudessa tilan seiniltä ja kenties myös hierontasoittolistalta! Palvelen sujuvasti suomeksi sekä englanniksi.

Jos sinulla on kysyttävää palveluistani voit aina ottaa yhteyttä somessa, puhelimitse tai sähköpostilla. Lämpimästi tervetuloa, nähdään Kajossa!

Terveisin,

hierojanne Iida


HIERONTA- & HYVINVOINTISTUDIO KAJO
Vänrikki Stoolin katu 3 B 20 (hoitohuone)/1 D 36 (odotustila), 00100 Helsinki
+358 40 6705203   |   kajo.hyvinvointi@gmail.com


 
 
Kaikki oikeudet pidätetään 2023. 
Luo kotisivut ilmaiseksi!