Tietoa yrityksestä & yrittäjästä

Hieronta- & hyvinvointistudio Kajo on perustettu vuoden 2022 kesällä ja sen takaa löytyy Iida, -22 keväällä Helsingin Hieronta-akatemiasta valmistunut koulutettu hieroja.

Iida on aina ollut kiinnostunut hyvinvoinnin eri osa-alueista fyysisestä psyykkiseen, ja hänen työotteessaan näkyy sekä vankka anatomian tuntemus että läsnäoleva ja kuunteleva lähestymistapa hoitotyöhön ja asiakaspalveluun. Iidan vastaanotolla voit luottaa vahvaan ammattietiikkaan, aitoon asiakkaan kohtaamiseen ja siihen, että syysi tulla hierontaan otetaan aina tosissaan, oli kyse sitten päätetyövaivojen hoidosta, urheilusuorituksesta palautumisesta tai ihanasta hemmotteluhetkestä.

Hieronta- & hyvinvointistudio Kajon missio on palvella yhteisön hyvinvointia tavalla, joka tiedostaa, tutkii ja on ajan hermolla modernin elämän haasteissa niin yksilön kuin ympäröivän yhteiskunnan suhteen. Studiolla noudatetaan turvallisemman tilan periaatteita, ja materiaalivalinnoissa suositaan kestävän kehityksen mukaisia, kotimaisia tuotteita.

Iida palvelee sujuvasti suomeksi sekä englanniksi, ja tervehtii pyynnöstä ilomielin myös ruotsiksi tai mandariinikiinaksi.

Tervetuloa nauttimaan!


Hieronta- & hyvinvointistudio Kajo   |   Vänrikki Stoolin katu 1 D 36, 00100 Helsinki
      +358 40 6705203   |   kajo.hyvinvointi@gmail.com

 

Kaikki oikeudet pidätetään 2024. 
Luo kotisivut ilmaiseksi!